EETHUIS LEZZET

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3173 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Lezzet. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 19:51 Tas was kapot geen knoflooksaus en broodje half verbrand ben beter van ze gewend
19 jun 2024 om 20:28 Bezorging was super snel. Helaas was het wel echt te zout, zelfs het vlees zelf. En echt veel saus
16 jun 2024 om 19:43 Bestel hier al jaren. Normaal als er iets fout gaat word het snel opgelost maar vandaag. Ik bestel 2 broodjes doner er krijg shoarma en als je dan belt om het recht te laten zetten nog de vraag durfen te stellen..... is het een heel groot probleem uh
10 jun 2024 om 20:13 Om half 5 alvast besteld voor kwart voor 6. Zodat we optijd konden eten. Ivm slapen kindereren. Word het eten pas 20 min. Later bezorgd. Beetje jammer. Kinderen over de zeik
2 jun 2024 om 20:39 Was weer super lekker en goed warm enkel jammer dat de sausjes vergeten waren
2 jun 2024 om 20:19 Goede service, lekker eten,prima prijs, zeker voor die hoeveelheid.
29 mei 2024 om 1:23 Top
27 mei 2024 om 22:30 heel klantonvriendelijk
20 mei 2024 om 10:30 We hadden pizza avond thuis, en wij halen hier altijd de pizza's. Ze waren warm bezorgd en ze waren weer heerlijk. Totaal geen klachten!
19 mei 2024 om 6:52 Le tiramissu était encore gelé en arrivant !!!!!
18 mei 2024 om 10:26 Heerlijke pizza’s en snelle bezorging. SO naar Okan!!
17 mei 2024 om 10:52 Echt een aanrader